Ukens spilleliste

Så var helgen snart over, og en ny uke rett rundt hjørne. Skriftligeksamen ble trekt forrige fredag, og det kunne helt klart gått bedre. Men trass et dårlig trekk så har dette vært en koselig helg! Det har blant annet vært Eurovision helg, og selv om jeg personlig ikke er fornøyd med vinner sangen var det fortsatt en stor slagen kveld! Og i dag har jeg mest bare slappet av og samlet opp energi til en ny uke. Flotte med denne uken er at det er en fridag midt i uka (17.mai)! :D Blir nok en kdrama eller lignende i kveld timene. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele ukens topp 10-tracks. Jeg hadde glemt å koble opp telefonen min på last.fm kontoen min dermed har ikke alle sangene blitt registrert. I tillegg har det greid å havne en "ikke-kpop" sang på listen, haha. Sånn kan skje :)

Som dere ser så er det litt av hvert. Det har nemlig vært en uke hvor jeg har testet ut ganske mange nye grupper og sanger. Om noen har lyst til å følge last.fm kontoen min så kan derre trykke HER.^^

Til slutt hadde jeg lyst til å dele min favoritt fra gårdagens Eurovision. Jeg vet det ikke akkurat er kpop, men jeg synes denne sangen er så nydelig at jeg var nødt å dele den. 

Kristian Kostov (Bulgaria) - Beautiful Mess
OCZjiCqEaog

#TopTracks #musikk #Bulgaria #Eurovision #MGP #søndag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Victoria

Maria Victoria

23, Skien

Dette er en blogg hvor jeg skriver om alt kpop, kdrama og Korea relatert. Jeg er A.R.M.Y, men hører på mange flere grupper. Takk for at du kom innom og velkommen igjen ^^

Kategorier

Arkiv

hits