Kcon Paris - 1 år siden

Jeg glemte av å skrive et innlegg om dette i går. Men i går var det ett år siden Kcon i Paris, og ett år siden sist jeg så BTS. Det føles ikke så lenge siden, og det gjør meg litt trist å tenke på at det faktisk er ett helt år siden. Jeg savner dem veldig, og håper de tar seg turen innom Europa snart, for det begynner å bli på tide, haha. 
 
Jeg har en video med noen klipp fra hele Kcon som jeg laget i fjor som jeg tenkte å legge ut her. Det er en litt lang video, og videoklippene er ikke de beste. Men ved å se på den får dere likevell en følelse av hvordan det var å være der. For de av dere som faktisk tar dere tiden til å se på videoen, så må jeg bare beklage for all hylingen min. Jeg prøvde å velge klipp uten mye hyling, men til tider var det ganske vanskelig xD. 
 
 
Dette var min 11 gang hvor jeg så/møtte BTS, men etter hylingen min å dømme skulle man tro det var den første. På et punkt under konserten måtte jeg faktisk slutte å hyle og puste rolig fordi jeg var i ferd med å besvime. Jeg var så utrolig glad for å være der og få se BTS at det rett og slett ble for mye, haha xD. Kcon var absolutt fantastisk! Ikke bare BTS, men også de andre gruppene som var der, da stortsett alle er grupper jeg ser veldig opp til og har fulgt lenge. 
 

4 kommentarer

hverdagen min

03.06.2017 kl.21:12

heldig, vil se Kpop grupper konsert selv

Maria Victoria

03.06.2017 kl.23:13

hverdagen min: Det er absolutt en opplevelse, så det forstår jeg :D

K-Pop Fanatic

04.06.2017 kl.14:14

dkjhgkjdfh sykt heldig ;u; husker jeg så på kcon paris gjennom YouTube, jeg :D haha

Maria Victoria

04.06.2017 kl.15:21

K: Hehe, jeg føler meg ganske heldig^^
Håper de kommer tilbake snart, slik at vi alle kan få muligheten til å se de igjen eller for første gang. :D

Skriv en ny kommentar

Maria Victoria

Maria Victoria

23, Skien

Dette er en blogg hvor jeg skriver om alt kpop, kdrama og Korea relatert. Jeg er A.R.M.Y, men hører på mange flere grupper. Takk for at du kom innom og velkommen igjen ^^

Kategorier

Arkiv

hits